64 pagina’s tekstschrijven…

als voorbereiding op het ondernemerschap, dat dus niet…
Het starten van een eigen onderneming begint bij de vraag;
‘kan ik als ondernemer in het leven staan?’

Is dat het geval, dan is het zaak om de vaak nog wat algemene ideeën om te zetten in een helder aanbod; wat ga je doen, voor wie en hoe? Als dat niet op een ½ A4 past dan is het meestal nog niet helder genoeg.

De rest… is uitwerking. Daar helpen we je graag bij, daar hebben we veel ervaring mee. Niet onbelangrijk daarbij is dat we zelf ook ondernemers zijn en dus weten waarover we het hebben.

Wij hanteren hierbij geen standaard aanpak, maar richten een maatwerktraject in op basis van een gedegen oriëntatiegesprek. Daarna volgt oriëntatietraject en een begeleidingstraject.

Thema’s

Assessment Tools

Assessment tools kunnen bijdragen in de voorbereiding op ondernemerschap. We kunnen meten welke ondernemende competenties meer en minder (latent) aanwezig zijn. Dit inzicht kan helpen bij een zorgvuldige afweging bij een belangrijke stap.

Oriëntatie op ondernemerschap

Overweeg je de stap naar ondernemerschap te zetten? Het onbekende roept vragen op waar je over wil sparren zonder dat je gedwongen wordt stappen te nemen. Heb je de skills of kan je deze ontwikkelen? Heb je een idee, is dit idee voldoende voor een plan? In twee tot drie gesprekken ondersteunt een ervaren ondernemer je in dit proces.

Begeleidingstraject ondernemerschap

Je hebt gekozen, je gaat bouwen aan je onderneming of praktijk als zelfstandige. Samen met een ervaren ondernemer ga je gedurende een jaar aan de slag om van je idee en plan te maken en vervolgens van je plan een realiteit. Focus ligt op marketing & sales, maar er is ook aandacht voor zaken als financiering, rechtsvorm, inrichting etc.

Leernetwerk ondernemerschap

Niets inspireert meer dan sparren met andere ondernemers. Om het vrijblijvende karakter hier uit te halen modereren wij dit sparren en maken zo een leernetwerk. Intervisie, inspiratie zijn net zo belangrijk als kennisoverdracht. Geen apenrots, maar een netwerk waar je jaren plezier van kan hebben.